27 Aralık 2016 Salı

O Havlu Benim Değil.

Lens olmasaydı Ali Palabıyık maçın önüne geçebilirdi...

Josef vurdu, Yusuf Erdoğan çizgiden elle çıkardı ama Josef işi garantiye alıp bir daha vurdu ve golü attı. Çocukluğumuzdan beri mahalle maçlarında da Wembley'de de "giren gol penaltı olmaz" diye biliriz. Tabii Ali Palabıyık çocukluğunu yaşamamış veya Wembley'de maç izlememiş olabilir, ona lafımız yok ama ya o penaltı kaçsaydı ? Kaçsaydı ve maç da 0-0 bitseydi...

Ersun Hoca'nın notebookundaki Lens dosyasına virüs girmiş olmalı, yoksa tedbirini alırdı. Gerçi Lens Vikunya kumaşı gibi nadir bulunan bir yetenek, Hırsıza tedbir dayanmaz misali her maçta rol çalıyor..


And Dağlarında soyu tükenme tehlikesindeki Vikunya'nın tüyünden yapılan bir palto 20.000 Euro'ymuş. 

Lens'in ikinci golde hızlanıp yavaşlaması ve tekrar hızlanıp rakibini geçmesini, istenilen yumuşaklıkta topu Moussa Sow'a bırakmasını Volkan Şen'in de izlemiş olmasını yürekten dilerim.

Moussa benim bir şutum daha vardı diye yazıyı kontrol ediyor.

Mutfaktaki bir annenin "hadi yemek hazır olmak üzere siz de sofrayı kurun" diye içeriye seslendiği, ev halkının kıpırdamadığını görünce önce tabağı, bardağı, çatalı, bıçağı kapıp sofraya koyduğu ardından da yemekle geldiği bir sahne düşünün. Lens'in üçüncü golü öyleydi. Hazırladı, bitirdi...Tabii o fast break akını başlatan Volkan Demirel'e de bir alkış yollamak gerek.  Lens'in golü Volkan Şen'in uzun süredir denediği ama atamadığı bir gol. Volkan sırayla gidip önce ikinci goldeki şifreyi çözmeli... Bu yılın iki asist kralı Fenerbahçe'den çıkabilir diye iddiamı sürdürüyorum.

Fenerbahçe'nin eksikleri çoktu ve arandı ama takım oyunundan ödün verilmemesiyle yamalar tuttu.  

Ali Palabıyık penaltı kararından sonra yaralı aslan misali daha tehlikeliydi. Sarı kartlar icat etti ama Trabzonspor'u 9 veya 8 kişi bırakacak aksiyonları almamayı tercih etti. 

Fenerbahçe uzun yıllardır devam eden "top bende kalsın" görüşünü "top sizde kalsın" diye revize etmiş gözüküyor. O görüş ile de an itibariyle ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen 2.takımı. 

Uzatmayalım "Lige havlu attı" denen Fenerbahçe "o havlu benim değil" dedi.

2 yorum:

  1. FENERBAHÇE YÖNETİMİ SAHADA KAZANDIKLARINI MASADA KAYBETMEK İSTEMİYORSA GÜCÜNÜ GÖSTERECEK HİÇ OLMAZSA 1 TANE CÜNEYT ÇAKIR GİBİ HALİS ÖZKAHYA GİBİ METE KALKAVAN GİBİ FENERBAHÇE DÜŞMANI DÜDÜKLÜ BİR KÖPEĞİN HAKEMLİĞİNİ BİTİRECEK YOKSA MESSİ RONALDO HİGUİNİ SUAREZİ AYNI ANDA ALSA BİLE ŞAMPİYON YAPMAZLAR

    YanıtlaSil