14 Eylül 2015 Pazartesi

Caner Övgüsü

Çocukların oynadığı bir oyun vardır. İki çocuk birbirlerinin gözüne bakarlar, ilk gözünü kırpan kaybeder. Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında da fiziki direnci ilk düşen kaybedecekti. İlginçtir, ikisinin de düşmedi ama kazanan kalitesiyle Fenerbahçe oldu.

Devre biterken tuvalete gidenlere inat Fenerbahçe yine o dakikalarda golü buldu. Korner atışında rakibinin yaka paça tutuşu ile düşmeyip (düşse oyun kurallarına göre penaltı, Türkiye ve bilhassa Fenerbahçe şartlarına göre devamdı. ) golü atan Rocky de Souza ile Fenerbahçe öne geçti.

Mehmet Topal- Kadlec ikilisi sezon başından beri defansta yer alan permütasyonların en güven vereni oldu. Oldu ama Mehmet Topal'ın yeri boş kaldı. Diego'nun yokluğu hiç hissedilmezken, bisikletle Türkiye turuna çıkmış turist tadındaki Raul'un varlığı da hissedilmedi.

Rıdvan Dilmen ve Milan Rapajc'ten sonra 8 numara ilk defa dolacak gibi gözüküyor. Ozan Tufan'ın yeteneği istikrarı da yanına eklerse sezonun en iyi transferi değil en büyük yatırımı olur !

Veysel Sarı kırımızı kart ile saha dışına çıkarken onu teselli eden Caner Erin oldu. Çok değil 3 sezon önce onun yüzünden haksız oyundan atılan Caner... Dikkatli gözler, iki takım futbolcuları ellerinde "teröre karşı birlikteyiz" pankartıyla maça çıkarken Caner ve Veysel'in arka arkaya olduğunu da görmüştür. Futbolda kin ve öfke, kızışmış tribünleri o an için sevindirir. "Helal olsun, adam da bizim gibi" dedirtir ama acısı sonradan çıkar. Hayatta, siyasette de böyledir...



Caner Erkin Fenerbahçe'nin sol beki ama aslında oyun kurucusu, gaz pedalı gibi oynuyor. Bazen basit bir taç kararına anlamsızca itiraz ediyor, el kol hareketi yapıp sarı kart görüyor... Bazen de haksız verilen frikik atışını auta atıyor, oyundan atılan rakibi teselli ediyor... Caner'de cevherler çok, görmek ve işlemek gerek.

"haklısınız, benim gibi kaliteli oyuncuya o el kol hareketleri yakışmıyor"
Fenerbahçe'nin hucum hattı bu maç izin yaptı. Kornerler asist olmaz diyenler de var ama bence Nani izin gününde asist yaptı !

İyi oynamadığın maçtan alınan 3 puan ile iyi oynadığın maçtan alınan 3 puan arasında fark yoktur.Binaenaleyh 3 puan iyidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder