21 Ağustos 2015 Cuma

Fenerbahçe Fenerbahçeliler için ülkedeki en güvenilir limandır.

Uzay Gökerman 'oynamaya ve izlemeye çalışan için zor bir maçtı' diye yazısına başlamış. Tivibu, zemin, hocanın cezası, alışkanlık kazanmaya çalışan takım... Cidden zordu. 

Sondan başlarsak, Robin Van Persie'nin kafa golü, yıllar önce Rıdvan'ın Altay'a attığı gol gibi kurtarılması imkansıza yakın bir noktaya gitti. Hünere verilen para boşa gitmez ! 

'Nani kariyeriyle Volkan'ı ezer, Volkan formuyla formayı kapar, Nani vidaları sıkar ve formayı geri alır' gibi bir cümlede gizli özne Pereira'dır. 

Pereira'nın forma dağıtımı adaletli olursa ( ki olacaktır) Fenerbahçe çok iyi bir futbol takımı olur. Zevk verir, puan vermez ! 

Şener büyük kazançtır, Josef daha önce gelen iki De Souza kadar fayda sağlar, Fernandao sezon boyu 3-4 defa topla kaleciyi beraber kaleye sokar...

Şimdi Fenerbahçe'yi erkenden 1000 km bakımına soksak servisteki güvendiğimiz ustamız Ba ve Alves için nereye kadar götürürler bilemem der. Caner'e sakin olsun, Diego'ya kaleye vursun, Raul'a oynar gibi yapmasın der ve ekler araç daha rodajdan çıkmamış fazla zorlamamak gerek !

Filistin'e özgürlük Srebrenica'yı unutmayın diyen güzel bir taraftara sahip, sahaları küçük kendileri büyük, zor yenilen bir takım Atromitos. Turu geçip 1.5 puanı cebe koymak ilk hedef.

Rodajdan çıkana kadar bazı zorlamaları yapmadan Sarı Kanaryaları izlemek gerek. Çünkü Fenerbahçe Fenerbahçeliler için ülkedeki en güvenilir limandır. 

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder